Historia

Välkommen till Trädgårdsarkitekternas hemvist på internet!

Det första avsnittet från Trädgårdsarkitekterna spelades in i oktober 2018 och har sedan dess innehållit allt från intervjuer med olika trädgårdspersonligheter till livepoddar från olika trädgårdsarrangemang. Podden har dessutom haft flera medlemmar bland annat en florist/trädgårdsingenjör och en miljövetare.

Tema för varje avsnitt är trädgårdsdesign, men även trädgårdshistoria och miljö. Klimatet engagerar mycket och många avsnitt får också en vinkling mot vad man som trädgårdsintresserad kan göra för djur och miljö.

Alla avsnitt finns att lyssna på Acast, Spotify , Castbox och Soundcloud.

Trädgårdsfantasterna bakom podcasten

Podcasten grundades av trädgårdsingenjören Therese Rombrant och kurskamraten Martina Selinder. Idag sköts podcasten av Therese som utöver poddverksamheten frilansar och arbetar som trädgårdsingenjör på plantskola. För att komma i kontakt med Therese mejla till info@tradgardsarkitekterna.se eller här.

Varje avsnitt har en inbjuden gästpoddare som brinner för trädgårdsdesign och miljöfrågor. Lovisa Fogelström och Victoria Fransson är båda gäster som är utbildade inom trädgård och miljökunskap.